Luciano Slagveer naar FC Twente

Futuralis is trots te kunnen melden dat Luciano Slagveer de overstap heeft kunnen maken naar FC Twente.
De snelle aanvaller, die vanwege een trainerswissel op een zijspoor dreigde te komen bij Lokeren SK, werd binnen 24 uur ondergebracht bij FC Twente.
Onze dank gaat uit naar Lokeren SK en FC Twente.
Wij wensen Luciano veel succes.
#Thenextlevelinfootball

Toptransfer voor Joost van Aken

Met trots delen wij mee dat Futuralis een prachtige internationale transfer heeft gerealiseerd voor Joost van Aken.
De 23-jarige verdediger van sc Heerenveen zal zijn carrière vervolgen bij Sheffield Wednesday (Championship).
#Thenextlevelinfootball

Ook Marzo van sc Heerenveen naar Lokeren

Futuralis is trots mee te kunnen delen dat Stefano Marzo voor 3 seizoenen heeft getekend bij het Belgische Sporting Lokeren. De 26-jarige rechtsback komt over van sc Heerenveen, waar hij nog een contract voor één seizoen had. Hij wordt in Lokeren opnieuw teamgenoot van Luciano Slagveer, die zich een maand eerder al verbond aan de Belgische club. Marzo kwam tot 122 optredens bij sc Heerenveen (competitie, beker en play-offs Europa League) en was goed voor 1 goal en 10 assists. Wij feliciteren Stefano met zijn transfer naar Sporting Lokeren en wensen hem heel veel succes toe in België.

 

Slagveer verruilt sc Heerenveen voor Sporting Lokeren

Futuralis is trots mee te kunnen delen dat aanvaller Luciano Slagveer zojuist een akkoord heeft bereikt met het Belgische Sporting Lokeren. De rappe vleugelspeler heeft de medische keuring goed doorlopen en tekende zojuist voor 3 seizoenen in het Daknamstadion. Slagveer komt transfervrij over van SC Heerenveen. Hij debuteerde in het seizoen 2012/2013 als jeugdspeler in het eerste elftal van de Friezen en speelde inmiddels al 123 wedstrijden (inclusief play-offs Europa League) voor de club in het betaalde voetbal. Hij was met 24 goals en 15 assists ook nog eens een zeer belangrijke waarde in het Noorden. Futuralis wenst hem veel succes in Lokeren!

Futuralis reageert na het seizoen op uitspraken Danny Hoekman in VI

Futuralis heeft kennis genomen van de monoloog van Danny Hoekman in de VI.

Op dit moment zit NEC in een zeer cruciale fase en heeft men behoefte aan steun, eenheid en rust van een ieder. In het belang van NEC hebben wij daarom besloten om nu niet te reageren. Na het seizoen zullen wij op passende wijze onze reactie wereldkundig maken.

Wij wensen NEC en iedereen die erbij betrokken is en zich erbij betrokken voelt, veel succes bij de laatste 4 wedstrijden. Eendracht, passie en strijd zijn meer dan alleen maar woorden!

N.E.C. en Futuralis Football Consultancy (FFC) definitief uit elkaar

Na 2 succesvolle jaren van samenwerking hebben N.E.C. en Futuralis Football Consultancy gistermiddag besloten hun samenwerking te beëindigen.

Roderik van Kerkhof (CEO Futuralis):
“Na de degradatie van N.E.C. naar de Jupiler League heeft N.E.C. een moedige en unieke stap gezet om een extern consultancybureau in de arm te nemen om in 1 jaar weer terug te keren naar de Eredivisie. Eendrachtig hebben we samen die klus geklaard en is N.E.C. met overmacht kampioen geworden. Daarbij zijn alle records gebroken. Ook in het eerste jaar in de Eredivisie mochten we N.E.C. intensief begeleiden. We zijn trots op het bereiken van de gedeelde 9e plaats door N.E.C..”

Na afgelopen seizoen koos N.E.C., mede op advies van FFC, voor een nieuwe technische structuur met een Technisch Manager.

Roderik van Kerkhof:
“Onze toegevoegde waarde bij het inrichten van de selectie was dit jaar veel moeilijker tot stand te brengen en was dus veel minder dan in de jaren daarvoor.
Binnen Futuralis Football Consultancy is het onze missie om sportieve en financiële meerwaarde te genereren voor de clubs waar we voor werken. Als dat door veranderende omstandigheden voor een groot deel wegvalt, moet je elkaar eens goed in de ogen kijken en stoppen. Daarom heeft FFC haar nog 2 jaar doorlopende contract met N.E.C. op 8 augustus jl. opgezegd”.

De aangekondigde evaluatie van gistermiddag heeft beide partijen doen besluiten deze opzegging definitief te maken.

Roderik van Kerkhof:
“We zijn dankbaar dat we N.E.C. mochten begeleiden in een voor hen hele zware en moeilijke tijd in categorie 1. Nu N.E.C. in de Eredivisie speelt, in november 2016 waarschijnlijk naar categorie 2 zal gaan en de technische organisatie is veranderd, is onze taak volbracht.”

Futuralis Football Consultancy dankt de Raad van Commissarissen, de Directie, de STAK, het Technisch Hart, de investeerders, de werknemers en de supporters van N.E.C. voor hun vertrouwen in FFC en voor de intensieve en constructieve samenwerking.

Wij wensen N.E.C. sportief en financieel een hele goede en vruchtbare toekomst toe.

Futuralis Football Company wordt Futuralis Football Group

Futuralis Football Group (FFG) is de nieuwe naam van Futuralis Football Company, het voetbalbedrijf dat ruim twee jaar geleden is opgericht door Roderik van Kerkhof (CEO) en Johan Hansma (Directeur Voetbalzaken).

Behalve een nieuwe naam voor de holding ondergaat ook de opzet van de in Cuijk gevestigde onderneming enkele aanpassingen.

  • Dochtermaatschappij Futuralis Topscouting BV wordt Futuralis Football Transfers BV. De doelstelling, het bij elkaar brengen van clubs en spelers, blijft onveranderd. Maar naast scouting gaat het bedrijf zich nadrukkelijk bezighouden met het realiseren van transfers, zowel inkomende als uitgaande, en het voorbereiden van arbeidscontracten.
  • Bij Futuralis Consultancy BV verandert alleen de naam, het heet voortaan Futuralis Football Consultancy BV.  Dit bedrijf adviseert beleidsmakers, toezichthouders en investeerders bij voetbalclubs. Daaronder valt ook de samenwerking met NEC.
  • Bij Futuralis Players’ Agency BV, dat talentvolle spelers en trainers begeleidt, blijft alles bij het oude.