Inleiding

Na zijn vertrek per 1 oktober 2013 als technisch directeur bij sc Heerenveen vatte Johan Hansma het idee op om gezamenlijk met Roderik van Kerkhof, voormalig scout bij sc Heerenveen, een bedrijf op te zetten dat actief is in de voetballerij.

Futuralis Football Group bv

Futuralis Football Company (FFG) is een bedrijf waar specifieke kennis en kunde onder één dak zijn gebracht. De mensen van FFG beschikken over jarenlange ervaring in het doen van (grote) zakelijke investeringen, financiële strategie en juridische zaken. Daarnaast beschikken ze ook over bewezen ervaring in het scouten van spelers en het aan- en verkopen van spelers (sc Heerenveen).

Wat betekent Futuralis Football Group voor haar opdrachtgevers?

FFG heeft een onafhankelijke positie in de voetbalwereld en verbindt partijen als clubs, begeleiders, intermediairs, zaakwaarnemers, spelers/trainers en ons wereldwijde netwerk aan elkaar. Partijen die volgens FFG goed bij elkaar passen, die samen zaken gaan doen en die net als FFG het belang van het doen van de juiste investeringen op het juiste moment inzien en die er samen een succes van willen maken.